RAV en Meldkamers

Wij helpen regionale ambulancevoorzieningen en meldkamers ambulancezorg hun capaciteit en middelen efficiënter in te zetten. Onze software ondersteunt zorgprofessionals met triëren, het combineren en delen van informatie en met efficiënte zorgregistratie.

Onze oplossingen

Gepland vervoer

Gepland vervoer

Automatiseer de coördinatie van planbaar ambulancevervoer en zorg voor inzicht in de planning bij de aanvragers. Ontlast meldkamers en houd aanvragers real time digitaal op de hoogte.
Triage

Triage

Ondersteun de centralist van de 112-meldkamer om de de urgentie van een zorgvraag in te schatten op grond van de NTS. Laat ruimte voor de eigen professionele inschatting.
Navigatie

Navigatie

Verbind patiënten, (112-) meldkamers en ambulancediensten snel en nauwkeurig met de beste lokalisatie- en navigatietechniek, inclusief geïntegreerde digitale communicatietools. 
Declareren

Declareren

Factureer eenvoudig de gereden ritten door slimme koppelingen met VECOZO en boekhoudpakketten. Controleer uw financiële processen met ons overzicht. 
Ambulance EPD

Ambulance EPD

Ondersteun het zorgproces van uw ambulancedienst optimaal met gebruiksvriendelijke zorgregistratie en naadloze afstemming met ziekenhuizen, meldkamers en huisartsen. 

Hoe we RAV en meldkamers ondersteunen

De complexiteit van zorgvragen bij regionale ambulancevoorzieningen en ambulancezorg meldkamers neemt toe. Dit leidt tot meer druk op de meldkamer- en ambulancecapaciteit in Nederland. Wij verlichten deze druk door onze kennis van zorgprocessen en die van onze klanten optimaal samen te brengen met moderne technologie.


Daarbij sluiten we uiteraard zoveel mogelijk aan op nationale en internationale standaarden. Zo hanteert onze triage oplossing de Nederlandse Triage Standaard (NTS). Een standaard die, in lijn met onze visie, ruimte laat voor de professionele inschatting van de centralist.

Efficiënter (samen)werken

Wij helpen uw zorgprofessionals efficiënter werken en samenwerken. Zo maken meldkamerprofessionals sneller goede keuzes met onze procesondersteuning. Ambulanceprofessionals hebben meer focus op zorg omdat ze ons intuïtieve EPD gebruiken. Verder stemmen meldkamers en ziekenhuisprofessionals met onze software gemakkelijk de planning en aankondiging van gepland ambulancevervoer af.


Voor al onze oplossingen geldt dat we relevante koppelingen maken met andere systemen om uw medewerkers te ontlasten. We koppelen bijvoorbeeld met het meldkamersysteem (GMS) voor het combineren van triage- en ritinformatie.

Lees meer over onze werkwijze
Meer informatie?

Neem contact op met Joliene Brouwer.

Joliene Brouwer
Product Owner
06 416 471 00