Voorraadservice voor huisartsen

Huisartsenpraktijken besteden vaak (ongemerkt) veel tijd aan voorraadbeheer. De assistent moet geregeld controleren of er nog genoeg voorraad is en of de houdbaarheidsdatum bijna nadert. Vervolgens moet de assistent via verschillende websites de voorraad bestellen en daarbij prijzen vergelijken.

Onze oplossing

Samen met een huisarts en physician assistant uit Noord-Holland hebben wij een Voorraadservice ontwikkeld waarmee het beheren van voorraad goedkoper en sneller kan. Deze service bespaart u op jaarbasis geld, omdat we de producten centraal inkopen en werken met een volledig transparant inkoop-en verkoopprijs model. Verder bespaart de service uw assistenten tijd, omdat zij veel minder vaak de (koel)kasten hoeven te checken en alle artikelen via VIPLive kunnen bestellen. Ze houden de stand van de voorraad eenvoudig bij door stickers van gebruikte artikelen en de code op de pakbon te scannen. U grijpt niet meer mis.

Bel mij terug over de Voorraadservice

Hoe de voorraadservice helpt

"De Voorraadservice was vlot op te zetten en heeft structuur gebracht in het bestellen van medische materialen. Het bijhouden en bestellen van voorraad kost de praktijk nu nog slechts een half uur tijd per maand in plaats van vier uren"
L. Sweers, doktersassistent
Huisartsenpraktijk Hogeweg
"De Voorraadservice bespaart tijd. Vooral omdat VIPLive automatisch een bestellijst creëert. Even checken en met één druk op de knop is de bestelling gedaan! Bovendien zoekt Calculus altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding"
Lilian Bruggink, assistente
Huisartsenpraktijk Khawar
"Door de Voorraadservice hoeven we niet meer bij verschillende leveranciers te bestellen, omdat VIP veel producten heeft. Daarnaast heeft Calculus een goede klantenservice"
Elles van Leeuwen, praktijkassistente
Huisartsenpraktijk Langebroek

Altijd accreditatie-proof

In VIPLive heeft uw praktijk vervolgens altijd een actueel overzicht van de voorraad; inclusief de houdbaarheid ervan. U bent dus altijd accreditatie-proof. Assistenten kunnen de artikelen snel bestellen met de advieslijst die in VIPLive klaarstaat. We hebben een compleet assortiment en een huisartsenpanel ziet erop toe dat alle artikelen van A-kwaliteit zijn. Praktijken kunnen door onze goede begeleiding en door de gebruiksvriendelijke software vlot starten.


Kortom; een eenvoudige manier om uw praktijk meer ‘lean’ te maken en geld te besparen.

Meteen aanmelden
Bekijk in 10 minuten hoe het werkt!
Bekijk in 10 minuten hoe het werkt!
Bekijk in 10 minuten hoe het werkt!
De voordelen van de Voorraadservice:
  • Goedkoper op jaarbasis
  • Tijdbesparend
  • Altijd accreditatie-proof
  • Niet meer misgrijpen
  • Compleet assortiment
  • Lean werken

Tarieven, inschrijven en protocollen

Tarieven Voorraadservice

pdf

Aanmeldformulier Voorraadservice

pdf

NHG protocol voorraadbeheer

docx

De titel van de modal

Dit is de bedanktmelding na het downloaden.

Wilt u meer weten?

Stuur mij een e-mail en ik bel u terug!

Bel mij terug
Marieke Fennema
Physician assistant