Topicus vestiging verhuist naar Arnhem; vanaf een centrale plek werken aan data-oplossingen voor de zorg

Een Topicus in de Zorg-vestiging verhuist van Wageningen naar Arnhem. Op 2 april verhuizen circa 20 medewerkers van Topicus Healthcare naar de “Arnhem Building” aan de Oude Oeverstraat 120 te Arnhem, centraal gelegen aan de rand van het centrum van Arnhem. Na zes jaar in Wageningen verhuist het team dat zich richt op innovatieve data-oplossingen voor onder andere eerste- en tweedelijnszorg. Binnenkort worden ook nieuwe vacatures opengezet voor deze nieuwe locatie van Topicus.


De Arnhem Building is goed te bereiken met OV en ligt gunstig ten opzichte van de Hogeschool in Arnhem en de Universiteit in Nijmegen. De Arnhem Building ligt tegenover het station en er is veel parkeermogelijkheid in de directe omgeving. Er is ook een fietsenkelder aanwezig. Dat is handig voor de vele collega’s met een leasefiets regeling van Topicus.


Rob de Negro, propositie lead Healthcare Analytics: "Met onze nieuwe locatie zitten we pal naast het station in de binnenstad van Arnhem. Zo zijn we goed bereikbaar voor onze collega’s en klanten. En bijkomend voordeel is dat we zo ook laagdrempelig studenten kunnen ontvangen. Dat helpt enorm, want we staan altijd te springen om nieuwe talenten die met data en AI aan de slag willen."


Benieuwd naar de nieuwe locatie? Kom na 2 april vooral langs voor een kop koffie!